Verksamheter

Verksamheter

Externa verksamheter

Kåren har tre externa verksamheter, kårfiket Mitum, kårhuset Origo och arbetsmarknadsmässan Uniaden. Dessa finns till för att göra din studietid så bra som möjligt, du kan läsa mer om dem nedan.

Kåren driver ett café, Mitum, som ligger i hjärtat av MIT-huset. Mitum serverar dagligen lunch och är den självklara platsen för en kopp kaffe mellan föreläsningarna. 

Kontakt cf@ntkumea.se.

Origo är en naturlig mötesplats för studenter på Campus. På vardagarna används kårhuset som studieplats och det finns såklart trådlöst internet. På tisdagar anordnas efter-plugget-pub (EPP), som är en pubkväll med god mat och skön stämning. Om du inte får nog av det så hålls nattklubbsverksamhet under fredags- och lördagskvällar.

Mottot ”av studenter, för studenter” genomsyrar hela Origos verksamhet. Samtlig personal på Origo arbetar ideellt för att du ska få köpa mat och dryck till studentvänliga priser samt att du ska få en trevlig studietid.

Du och dina vänner är varmt välkomna till kårhuset Origo, oavsett om ni vill äta, festa eller njuta av gemenskapen och stämningen som Origo kan erbjuda. Du är självklart även välkommen att börja arbeta på Origo, oavsett om du vill stå i baren, laga mat eller vara DJ. Inga förkunskaper krävs, vi lär dig allt du behöver. Du kan läsa mer om Origo här.

Uniaden arbetar för att ge studenter de bästa möjliga förutsättningarna att nå dit dom vill. Detta gör vi genom att skapa och utveckla mötesplatser där människor, för idag och i framtiden kan bygga givande relationer och utvecklas på ett personligt plan. Dessa mötesplatser är bland annat Arbetamarknadsmässan i Januari, Vakna med Uniaden, EPP:er, Kafferace, Kontaktsamtal, Tävlingen Dejta en direktör och Eventveckan. Uniaden är en ideell förening som helt drivs av ideella krafter. Vill du vara en del av vårt arbete, eller har frågor och funderingar kring det vi gör. Kontakta uniadens projektledare på projektledare@uniaden.com eller kolla Uniadens hemsida.